Werkwijze

Onze werkwijze begint met een persoonlijk gesprek. We bespreken uw wensen en eisen en bezoeken uw project. Vervolgens maken wij een advies op maat, dit kan bestaan uit tekeningen, kleur- en materiaaladviezen en uiteraard een duidelijke offerte, overzichtelijk en transparant, zodat u later niet voor verassingen komt te staan. Bij opdracht volgt een opdrachtbevestiging en een plan van aanpak met tijdsplanning. De uitvoering van de werkzaamheden gebeurt met ervaren vakmensen onder leiding van een projectleider die van de start tot de oplevering uw vaste aanspreekpunt blijft.

Visser Projecten staat voor:

  • Vakkundige en persoonlijke begeleiding
  • Een betrouwbare en professionele partner
  • Brede collecties en maatwerk

Milieu

Tijdens de uit te voeren werkzaamheden letten we op energieverbruik en zijn zuinig met water. Afval wordt verantwoord verwerkt en gescheiden aangeboden zodat dit gerecycled en hergebruikt kan worden. De lijmen, egalines en verfsoorten waarmee gewerkt wordt zijn zeer emissie arm. De veiligheidsbladen volgens EG richtlijnen zijn beschikbaar.

Veiligheid

We werken volgens de normen van VCA. VCA staat voor veiligheid, gezondheid en milieu . De meeste van onze medewerkers zijn in het bezit van diploma  VOL-VCA.  De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen,  bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolbox vergaderingen.

VCA