Meubilair

Visser Projecten heeft als doel u zoveel mogelijk te ontzorgen bij uw renovatie project. Met ons netwerk van vakmensen nemen wij de zorg uit handen bij alle werkzaamheden. We bewaken de kosten, de kwaliteit en de voortgang, onder leiding van onze projectleider die van start tot oplevering uw vaste aanspreekpunt blijft.

Als de inrichting wordt aangepakt kan het schilderwerk niet achter blijven. Wij zorgen voor vakkundige aanpak, kleur- en materiaal advies. Dit geld eveneens voor het schoonmaken en onderhoudswerkzaamheden.

Ondervloeren

Het verwijderen van de oude vloerbedekking kan een lastige klus zijn. Maar niet voor ons, we verwijderen deze efficiënt met compacte machines, met minimaal geluids en trillingsniveau. Daardoor uitstekend inzetbaar in kantoorpanden waar gewerkt word.

Egaliseren ondervloeren

Na het verwijderen van de oude vloerbedekking moet de ondervloer plakklaar gemaakt worden. Houten vloeren moeten vaak voorzien worden van egaliserende ondervloeren, los gelegd of geschroefd aangebracht. Cementdekvloeren moeten worden geschuurd en/of geëgaliseerd. Na inspectie van de staat van de ondervloerontvangt u van ons een rapportage met materiaal en bewerkingsadvies.

Schilderwerk

Geeft uw project een mooie uitstraling en beschermt materiaal tegen slijtage en vervuiling. Goed schilderwerk is belangrijk voor het uiterlijk en onderhoud. Wij verzorgen schilderwerkzaamheden binnen en buiten,, kleuradvisering ,diverse soorten behang en wandafwerking.

Direct onderhoud

Direct onderhoud van kapotte sloten, onderhoud verlichting, interne verhuizingen  tot verstopte afvoer, wij zorgen voor de planning en de afhandeling.

Schoonmaakwerk

Tapijtreiniging,  groot onderhoud vinyl en marmoleum,  conserveren van vloerbedekking,  glazenwassen.

Scheidingswanden en systeemplafonds

Onze systeemwanden bieden  flexibiliteit  zodat u telkens de ruimte kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden. Voorbeelden zijn Gips/vinylsysteemwanden, enkel volglas wanden, en cassetteglaswanden.

Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van systeemplafondplaten en systeemplafondprofielen en een ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het bestaande plafond wordt gemaakt.

Deze ruimte kan worden gebruikt voor de aanleg van verschillende systeemleidingen zoals elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering. Ook kan er op een snelle manier projectverlichting gemonteerd worden in het systeemplafond. Door middel van de combinatie van systeemplafond profielen en systeemplafond platen kan men verschillende aangezichten creëren.

Interieur demontage

Het verwijderen en afvoeren van wanden en plafonds bij verbouwingen of verhuizingen wanneer het pand leeg opgeleverd moet worden.